LELO
1248218

A gombnyomásra működő, vízálló és újratölthető NOA még intimebb élményt nyújt a diszkrét, mégis rendkívül erős vibrációnak köszönhetően a nők számára szeretkezés közben.

24 900 Ft
29 900 Ft

A NOA prémium minőségű párvibrátor, amelyet a nők viselhetnek szeretkezés közben. Mindkét fél számára élvezetes és kényelmes és a diszkrét de rendkívül erős vibrációnak köszönhetően még intimebb élményt nyújt szeretkezés közben. Gombnyomásra működik, garantáltan hihetetlen érzést nyújt a legegyszerűbb kivitelben, és USB-ről is újratölthető, így romantikus kiruccanások alkalmával még kényelmesebben használható. Mindemellett, mivel teljesen vízálló, sokoldalúan és izgalmasan használható zuhanyozás közben vagy egy forró kádban, tisztítása biztonságos és egyszerű. A termékhez 1 éves teljes körű LELO garancia és 10 éves minőségi garancia jár. A NOA éjszakáról éjszakára elképesztő élményt nyújtó tökéletes ajándék a párok számára.

Erőteljes és diszkrét teljesítmény
A 6 elképesztő rezgési módot bármely pózban kipróbálhatod.

SenseMotion távirányítóval is működik
A NOA a már meglévő LELO SenseMotion távirányítóddal is működik, így vezeték nélküli is irányíthatod.

Body-safe termék 
Az FDA (Amerikai Gyógyszer- és Élelmiszerügyi Hatóság) által jóváhagyott, biztonságos szilikon és fém burkolatú ABS tok; 1 méter mélységig vízálló, így könnyen tisztítható és kádban vagy zuhanyozás közben is használható

6 rezgési fokozat
A 6 rezgési fokozat belső és külső masszírozást is nyújt, a folyamatos erős fokozattól a váltakozó, lüktető és hullámzó fokozatig.

AVN Díjak: A legjobb élvezetet nyújtó termék gyártója

Örömszerzés szeretkezés közben
A kiváló tervezés egyszerre nyújt élvezetet és kényelmes megoldást a pároknak

Készülék típusa: Vibrátor
Nem: Unisex
Programok száma: 6
Anyaga: ABS, Műanyag
Fröccsenés álló: Igen
Különleges jellemzők: Ujjmozdulatokhoz hasonló mozgás, Dupla stimuláció
Szélesség: 42 mm
Magasság: 28 mm
Hosszúság : 84 mm
Súly: 0.31 kg