LELO
1248297

A 24 karátos, dekadens aranyozással készült, TIANI 24K a piacon jelenleg kapható legkiválóbb, távirányítású luxus párvibrátor, amely garantált külső és belső élvezetet nyújt szeretkezés közben.

89 900 Ft
139 900 Ft

Merülj el az arany extázisában a TIANI 24k segítségével. A díjnyertes dízájnnal készült eszköz, amelyet nők viselnek szeretkezés közben, 24 karátos arany gyűrűvel készült, amely által ez az eszköz jelenleg a világ legkiválóbb, távirányítású luxus párvibrátora. 8 rezgési fokozattal rendelkezik - amelyek közül kettő önmagában a mozgással irányítható - valamint kettős motorral, egy a belső egy pedig a külső stimulációért felel, így a luxus és az élvezet egyre intenzívebb együttes érzését nyújtja.

Díjnyertes vibrátor
Díjnyertes párvibrátor 100%-kal nagyobb teljesítménnyel

A legkiválóbb luxus minőségű párvibrátor
A szeretkezés közben viselhető TIANI 24K két motorral rendelkezik, amely egyszerre nyújt még erősebb érzést nyújt mindkettőtök számára, így az együtt átélt orgazmus is intenzívebb lesz.

24 karátos aranycsók
A gyönyör iránti elhivatottság jeleként, a TIANI 24k egy 24 karátos arany gyűrűvel rendelkezik, amely mindegyike egyedi sorozatszámmal van ellátva.

Exkluzív technológia
Vezeték nélkül, akár 12 méterről is irányítható a LELO védjegyével rendelkező mozgásérzékelő távirányítóval, amely végtelen élvezeti lehetőségeket nyújt a párok számára.

AVN Díj - A legjobb élvezetet nyújtó termék gyártója

Olvadj fel az eksztázisban
A 24 karátos aranycsókkal borított, rezgő párvibrátor a szeretkezés közben, közösen átélt szexuális élvezet fokozásának kiváló eszköze.

Készülék típusa: Vibrátor
Nem: Unisex
Anyaga: ABS, Műanyag
Távirányító: Igen
Fröccsenés álló: Igen
Különleges jellemzők: Ujjmozdulatokhoz hasonló mozgás, Dupla stimuláció
Szélesség: 42 mm
Magasság: 28 mm
Hosszúság: 84 mm
Súly: 0.31 kg