raktáron
LELO
1248256

Két nagy teljesítményű motorral, a BRUNO egy teljesen vízálló szilikon masszírozó, amely 6 intenzív vibrációs fokozattal és egy szakszerűen kialakított borítással rendelkezik, amely által kényelmesen, a kezeket is szabadon hagyva érheted el a prosztata orgazmust.

32 900 Ft
51 900 Ft

BRUNO maga az egyszerűség, a teljesítmény és a kifinomultság. A 6 különböző élvezeti beállítás által, az elegáns szilikon forma elképesztő teljesítményt nyújt pont ott, ahol a kifinomult férfiak a leginkább szeretnék az erőteljesebb, jobb, hosszabb és intenzívebb orgazmus érdekében - ideértve a kezek használata nélkül elérhető orgazmust, amire a legtöbben vágynak. USB-n keresztül tölthető a még nagyobb kényelem érdekében, 100%-ban vízálló. Akár az első, akár az ezredik alkalommal használod, BRUNO páratlan élvezetet nyújt a szexuális élmény során.

Nagyobb teljesítmény, nagyobb élvezet
BRUNO egy ultra nagy teljesítményű, luxus minőségű, rezgő prosztata masszírozó, amelyet úgy terveztek, hogy a kezek használata nélkül is eljuthatsz az orgazmusig és hosszantartó, intenzívebb élvezetet biztosít.

Két, nagy teljesítményű motor
Két, nagy teljesítményű motor (egy a prosztatához, és egy másik a gáttájék területéhez), amellyel eljuthatsz az elsöprő élvezetig, 6 vibrációs fokozattal, mindez egy gombnyomásra

Tökéletes kialakítás a kényelem és az érzékiség érdekében
Tökéletes kialakításának köszönhetően a helyén marad és stimulálja a prosztatát. BRUNO mérete, formája és teljesítménye a szédítő gyönyörig juttat.

Kitartó erő
Órákon át tartó élvezetet nyújt mindössze 2 órás feltöltéssel, és akár a kádban akár zuhanyozás közben teljesen vízbe meríthető.

AVN Díj - A legjobb élvezetet nyújtó termék gyártója

Közepes méretű, bármennyi tapasztalattal használható
BRUNO mérete és formája első és minden további alkalomra is tökéletes

Készülék típusa: Vibrátor
Nem: Férfi
Stimuláció: Prosztata
Programok száma: 6
Alacsony zaj: Igen
Anyaga: ABS, Műanyag
Fröccsenés álló: Igen
Különleges jellemzők: Ujjmozdulatokhoz hasonló mozgás, Dupla stimuláció
Szélesség: 16.8 cm
Magasság: 4.1 cm
Hosszúság: 13.1 cm
Súly: 116 g