raktáron
LELO
1248203

A LOKI tökéletes formájú, szilikonból készült hajlított nagy teljesítményű prosztata vibrátor, vízálló, újratölthető, 6 különböző beállítási lehetőséggel, amely szédítő orgazmusig juttat.

34 900 Ft
49 900 Ft

A LOKI egy teljesen új, luxus prosztata vibrátor, amelyben egyszerre jelenik meg a sima, elegáns vonalvezetés, a kielégítést nyújtó vastagság és a páratlan erő - verhetetlen kombináció, amely a legnagyobb kielégülést eredményező orgazmusig juttat, amit valaha tapasztaltál. Míg a vége vastag, a nyaki rész keskenyebb, amely kényelmes, érzéki és természetes érzést nyújt. Az alap formáját úgy tervezték, hogy az extra stabilitás mellett további külső stimulációt nyújtson. A 6 élvezeti beállítással mindenki megtalálja a számára megfelelő intenzitást. A LOKI USB-ről tölthető, amely azt jelenti, hogy a laptopodról is feltöltheted és bárhová magaddal viheted. De a LOKI sokoldalúsága nem csak ebből áll. 100%-ban vízálló egy méter mélységig, így otthon a kádban vagy zuhanyozás közben és a hálószobában is használható.

Nagyobb, jobb orgazmus 
Pontosan célozza a prosztatát a kirobbanó érzést okozó orgazmus érdekében

6 állítható rezgési fokozat 
A felfedezést 6 állítható rezgési fokozat segíti, az erős folyamatos rezgéstől a hullámzó pulzálásig, a teljesítmény pedig az eszköz alsó részén található egyszerű kijelzőn keresztül állítható.

Tökéletes anatómiai kialakítás
Sima, hajlított pereme és a stabilitást segítő gyűrű segít, hogy könnyen megtaláld a tökéletes pontot

Luxus kényeztetés a bőrnek
Selyemhatású szilikonból készült, így a LOKI luxus kényeztetést nyújt bőrének. Vízbázisú intim síkosító használata után is könnyen csúszik.

AVN Díj - A legjobb élvezetet nyújtó termék gyártója

100% vízálló & USB-ről újratölthető
A LOKI könnyen tisztítható, a kádban vagy zuhanyozás közben is használható, minden igényt kielégít

Készülék típusa: Vibrátor
Nem: Férfi
Stimuláció: Prosztata
Programok száma: 6
Anyaga: Szilikon
Fröccsenés álló: Igen
Különleges jellemzők: Ujjmozdulatokhoz hasonló mozgás, Dupla stimuláció
Szélesség: 42 mm
Magasság: 58 mm
Hosszúság: 196.2 mm
Súly: 0.140 kg