LELO
1248276

A látás korlátozásával érhetjük el a legegyszerűbben, hogy a többi érzéket felerősítsük és ezt a 100%-ban luxus minőségű selyemből készült INTIMA szemtakaróval érhetjük el leginkább.

9 900 Ft
17 900 Ft

Tökéletes előjátékban lehet részed, ha nem látod hol ér a következő érintés, és így intenzívebb kielégülést érhetsz el. A LELO Intima selyem szemtakaróval a párok a rejtélyes örömök élvezetében merülhetnek el, bármikor, amikor csak akarják. Az intenzív érzéki élmények előszobája a hátul megköthető, a hosszú selyem megkötővel teljesen állítható szemtakaró. A rejtélyes élvezet felerősíti az érzékeket és az örömérzetet. A stílusos, állítható szemtakaró korlátlat lehetőséget nyújt a legintimebb hálószoba élmény eléréshez. Luxus érzést nyújtó anyagok, 100% selyemből és a LELO által fémjelzett jacquard mintával készült Az intim játék stílusos kelléke.

Luxus cirógató eszközök
100% tiszta selyemből és a LELO által fémjelzett jacquard mintával készült

Tökéletesen passzol
Intima hosszú selyem szalag és állítható fejpánt, amely a határtalan élvezetet nyújtó izgalmas szerepjáték tökéletes kiegészítője.

A kíváncsiak kincse
Mindenki számára tökéletes Az elasztikus pánt és a hosszú szalagok mindenkihez tökéletesen illenek Új örömök kapujában Ideális kíváncsi, merész párok számáraTippA szemtakarót az Etherea Selyem kötözővel együtt használd a kötözős játék által nyújtott határtalan élményhez. 

Mindenkire szabva
Az elasztikus pánt és a hosszú szalagok mindenkihez tökéletesen illenek